24/7 Afhalen: traiteur Nieuwpoort bad

24/7 Take away voor de heerlijkste maaltijden direct uit de muur

Snel, makkelijk én gezond!

Onze traiteur automaat staat 24 uur per dag voor u paraat en wordt dagelijks aangevuld met enkel verse producten. Zo kunt ‘s ochtends, ‘s avonds of zelfs s’ nachts een gezonde en verse maaltijd binnen enkele seconden uit de muur halen!
Ook bij onze afhaalmaaltijden staan we garant voor fijne maaltijden die gemaakt zijn met liefde en passie. Waar kwaliteit en versheid het belangrijkst zijn.

Het aanbod in onze automaat varieert van tapas, hoofdgerechten tot desserts. Altijd bereidt met dezelfde liefde en aandacht die u van ons gewend bent.

Blijf via onze sociale media op de hoogte van het aanbod in onze automaat!

Eten in ons restaurant
Traiteur automaat 24/7 nieuwpoort bad

Traiteur Nieuwpoort Bad

Geen zin om buiten de deur te eten? Bent u te druk om te koken? Of misschien gewoon een beetje moe van een late avond stappen? Geen probleem. U haalt bij onze traiteur automaat in Nieuwpoort Bad gerechten binnen enkele seconden zo uit de muur! Net alsof het bij de snackbar is.
Maar in plaats van een ongezonde hap, zijn al onze gerechten gezond én dagvers.

Bereidt met liefde, passie en alleen de beste producten.

We verzekeren u dat een avond met een maaltijd op de bank uit onze traiteur automaat net zo goed zal smaken als een avond in een restaurant.

Of toch liever even een avondje weg?

Wij zijn meer dan dé traiteur uit Nieuwpoort Bad. Wij zijn traiteur & restaurant in één. Onze missie luidt dan ook:

“Lekker eten en gezelligheid in Nieuwpoort-bad, dat is wat we willen brengen.”

Dus u kunt ook gerust binnenstappen in ons sfeervolle restaurant voor een heerlijk diner, een fijne lunch of gewoon een gezellige borrel. In al onze producten maken wij enkel gebruik van de meest verse en lokale producten die perfect passen bij de tijd en het seizoen.

Of u besluit om gebruik te maken van ons restaurant of traiteur service in Nieuwpoort Bad, ál onze producten zijn het resultaat van onze diepgaande passie die wij hebben voor smaaksensatie en een ultieme ervaring. Wij proberen elke ervaring met ons eten en producten een memorabele te maken. Of dit nu bij u thuis is op de bank is of in ons mooie restaurant.

Onze chef en het hele team staan altijd garant voor een heerlijke gastronomische ervaring in Nieuwpoort Bad.

 

buitenkant van feudor restaurant nieuwpoort

Ook bereikbaar voor catering in vlaanderen

Naast de dagelijkse maaltijden die we maken voor onze traiteur automaat en ons restaurant in Nieuwpoort Bad, koken we met veel plezier voor uiteenlopende cateringopdrachten.
Hierin bedienen we elke gelegenheid en ieder budget. Wij cateren hierbij zowel uitgebreide buffetten, diners, hapjes voor borrels, bruiloften als complete feesten voor zowel bedrijven als particulieren. 
Wij focussen ons op catering met meerwaarde, waarbij we ons aanbod volledig aanpassen naar wens van de klant.
Mocht u benieuwd zijn naar de mogelijkheden van onze cateringservices, kunt u op de onderstaande link klikken voor meer informatie.

Ultieme dining experience in
Nieuwpoort bad

Mocht u een intiem privédiner willen organiseren met familie, vrienden, collega’s of voor een andere gelegenheid, dan kunt u telefonisch reserveren.
Bij ons kunt u prachtig dineren in een fijne omgeving met zicht op het karakteristieke Nieuwpoort Bad.
Onze ruimte is daarnaast ook geschikt voor vergaderingen. Er is genoeg materiaal aanwezig voor het geven van presentaties of het afspelen van multimedia.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We zullen er alles aan doen om het u volledig naar de zin te maken.
U kunt hier klikken voor meer informatie over onze services.

Wij van Feu d’or willen méér zijn dan een restaurant waar u culinair kunt genieten. Ons restaurant is dé plek in Nieuwpoort Bad waar u thuis kunt komen.
En u zich daadwerkelijk ook volledig thuis kunt voelen.
Een combinatie van gezelligheid en lekker eten in één.
Een restaurant waar culinair genieten als zachte melodie door de lucht deint.
Waar u zich volledig kan ontspannen en kunt genieten van het geluid van de kust en de golven, wat op enkele meters lopen van ons restaurant ligt.
Geniet van de sfeer én het tempo van Nieuwpoort Bad.
Een speciale kustplaats, waar het tempo nét iets meer ontspannen is dan in de grote steden.