Hello you!

Bedankje op z’n plaats: We willen al onze klanten bedanken om jullie ook dit jaar opnieuw te mogen hebben dienen en bedienen, pamperen en bepamperen.

Het einde van 2018 komt met rasse schreden dichterbij en wij hopen er samen met u terug een mooi eind en spetterend begin van te maken. We hebben dan ook niet stilgezeten en stellen jullie graag volgende formule voor op oudjaar:

Even schetsen, deze avond serveren we enkel een all-in menu. Reserveren kan dit jaar vanzelfsprekend in Feu d’Or maar ook in onze nieuwe locatie GALJOEN! www.feudor.be & www.galjoen.be.

Menu-arrangement voor deze avond:

€125 all-in

Noordzee macaron

---

Pommes ‘moscovite’

---

Coquille - scheermes

---

Tartaar van West-Vlaams rood rund – toast – mimolette

---

Huisgemaakte dimsum van kreeft – garnalenjus – winterpostelein

---

Kabeljauw – rammenas – crispy herbs – venkel – gerookte boter

---

Wilde eend – kroket van amandel – butternut – kweepeer – champignon

---

Chocolade ‘Bomba’

---

Citroencrisp

‘Sneeuwbal’

huisgemaakte merveilleux

De avond starten we stipt om 19.30u en sluiten we af omstreeks 01.00u. Iets voor middernacht serveren wij het laatste dessertje gevolgd door een glaasje van onze Moutardier champagne om middernacht.

Nogmaals bedankt en tot binnenkort. Wij kijken er alvast naar uit!

Welgemeende groet,

Antoine Rabaut

Chef – zaakvoerder