“In ons gezellige restaurant in Nieuwpoort Bad werken we graag met een kleine, maar hoogwaardige menukaart.
De lunch of avond gezellig spenderen met goed gezelschap, lekkere tapas en enkele gerechten delen op tafel, of klassiek genieten van elk z’n bord?
Lekker eten én gezelligheid in Nieuwpoort Bad, dat is wat we willen brengen!”
01/09 – 30/09
Voorgerecht
Garnaalkroket in krokante pankoHoofdgerecht
Visbereiding van de dag
Dessert
We kampen met een tekort aan medewerkers. Aangepaste openingstijden kun je bezichtigen via het online reservatiesysteem!
Verse vanille – duindoornbes
Voorkeuren, allergieën of intoleranties? We houden er graag rekening mee.
"Onze menukaart zal vanaf 16/09 grondig herzien worden. Wij verzoeken u vriendelijk hier rekening mee te houden bij het maken van uw reservering, aangezien de beschikbaarheid van de online vermelde gerechten kan variëren."
Menu’s (per tafel)
Classic menu
Artisanale garnaalkroket
Tongschar I seizoensgroenten I verse friet of puree
Irish/italian coffee OF dame blanche maison
56,5
Chef’s choice (carte blanche) menu
3 gangen volgens inspiratie van de chef.
57,5
Tapas
Plankje italiaanse ham
Selectie van de dag
18,5
Garnaalkroketjes
Klassieker op smaak gebracht met extra bisque!
16,5
Gelakt buikspek iberico
Slow cooked buikspek
16,5
Gegratineerde oesters
‘Thermidor’
Bruchetta prosciutto
18,5
Classic visreepjes I verse tartaar
Visreepjes van heek uit de Noordzee
16,5
Kaaskroketjes
Op basis van hoevekaas
14,5
Voorgerechten
Artisanale garnaalkroket 2st I slaatje
Klassieker op smaak gebracht met extra bisque!
21,5
Gebakken heek I risotto of puree I noilly prat saus
Noordzeevisje, eenvoudige bereiding, vol van smaak
25
Ibericovarken op lage temperatuur I risotto
Slow cooked buikspek, kruidige risotto
25,5
Handgesneden rundstartaar ‘Angus grand cru’ I citrus I Tierenteyn
Frisse tartaar van de chef
24,5
Hoofdgerechten
Artisanale garnaalkroket 3st I slaatje I verse friet
Klassieker op smaak gebracht met extra bisque!
29,5
Mossel natuur / chardonnay / kruidenroom I verse friet
Must-have klassieker met veel verse kruiden
32,5 I 33,5 35
Tongschar op vel gebakken I seizoensgroenten I verse friet of puree
Familie van de gewone tong, lekker krokant op vel gebakken
36
Gebakken heek I risotto of puree I noilly prat saus
Noordzeevisje, eenvoudige bereiding, vol van smaak
35
Steak chef’s selectie I seizoensgroenten I verse friet
Bleu en saignant boterzacht, gebakken in hoeveboter
36,5
Ibericovarken op lage temperatuur I risotto
Slow cooked buikspek, kruidige risotto
35,5
Handgesneden rundstartaar ‘Angus grand cru’ I citrus I verse friet
Frisse tartaar van de chef
34,5
Kinderen
Kindersteak I slaatje I verse friet
Bleu en saignant boterzacht, gebakken in hoeveboter
19,5
Kaaskroket (1/2) I slaatje I verse friet
Op basis van hoevekaas
16 I 18,5
Verse visreepjes I slaatje I verse friet
Visreepjes van heek uit de Noordzee
18,5
Garnaalkroket (1/2) I slaatje I verse friet
Klassieker op smaak gebracht met extra bisque!
17 I 20
Tomatensaus met balletjes I puree of verse friet
Handgerolde balletjes en verse tomatensaus, yum!
15,5
‘Mac Feu’ rundsburger I salade I verse friet
Puur rundsburger, zacht broodje
16,5
Desserts
Dame blanche maison
Huisgemaakte vanille met eitjes uit Pastorie Leke!
Curieus? surf www.pastorieleke.be!
12,5
Kinderijsje verse vanille
Huisgemaakte vanille met eitjes uit Pastorie Leke!
6,5
Café glacé
Opgeklopte vanille en koffie
9,5
Moelleux I vanille (15min)
14,5
Café de LUXE
Koffie of thee met verse mignardises
16,5
Granny Smith sorbet I meringue
Huisgemaakte sorbet van granny smith
11,5
Aardbeisorbet I chocolade I mascarpone
Verse aardbeisorbet met mespuntje peper
13,5