Menukaart NL

“In ons gezellige restaurant in Nieuwpoort Bad werken we graag met een kleine, maar hoogwaardige menukaart.

De lunch of avond gezellig spenderen met goed gezelschap, lekkere tapas en enkele gerechten delen op tafel, of klassiek genieten van elk z’n bord?

Lekker eten én gezelligheid in Nieuwpoort Bad, dat is wat we willen brengen!”

Lunchformule

Onze weeklunch met of zonder voorgerecht.

2 GANGEN

29,5

3 GANGEN

35,5

Reserveren

23/01 – 03/02

Voorgerecht
Tapas van de chef

Hoofdgerecht

Tataki van noordzeevis

Fregola di sarda

Dessert
Cheescake – clementine – crumble

Voorkeuren, allergieën of intoleranties?
We houden er graag rekening mee.

Menu’s (per tafel)

Classic menu

Artisanale garnaalkroket
Tongschar I seizoensgroenten I verse friet of puree
Irish/italian coffee OF dame blanche maison

56,5

Chef’s choice (carte blanche) menu

3 gangen volgens inspiratie van de chef.

57,5

Tapas

Plankje italiaanse ham

Selectie van de dag

18,5

Garnaalkroketjes

Klassieker op smaak gebracht met extra bisque!

16,5

Gelakt buikspek iberico

Slow cooked buikspek

16,5

Gegratineerde oesters

‘Thermidor’

Bruchetta prosciutto

18,5

Classic visreepjes I verse tartaar

Visreepjes van heek uit de Noordzee

16,5

Kaaskroketjes

Op basis van hoevekaas

14,5

Voorgerechten

Artisanale garnaalkroket 2st I slaatje

Klassieker op smaak gebracht met extra bisque!

21,5

Gebakken heek I risotto of puree I noilly prat saus

Noordzeevisje, eenvoudige bereiding, vol van smaak

25

Ibericovarken op lage temperatuur I risotto

Slow cooked buikspek, kruidige risotto

25,5

Handgesneden rundstartaar ‘Angus grand cru’ I citrus I Tierenteyn

Frisse tartaar van de chef

24,5

Hoofdgerechten

Artisanale garnaalkroket 3st I slaatje I verse friet

Klassieker op smaak gebracht met extra bisque!

29,5

Tongschar op vel gebakken I seizoensgroenten I verse friet of puree

Familie van de gewone tong, lekker krokant op vel gebakken

36

Gebakken heek I risotto of puree I noilly prat saus

Noordzeevisje, eenvoudige bereiding, vol van smaak

35

Steak chef’s selectie I seizoensgroenten I verse friet

Bleu en saignant boterzacht, gebakken in hoeveboter

36,5

Ibericovarken op lage temperatuur I risotto

Slow cooked buikspek, kruidige risotto

35,5

Handgesneden rundstartaar ‘Angus grand cru’ I citrus I verse friet

Frisse tartaar van de chef

34,5

Kinderen

Kindersteak I slaatje I verse friet

Bleu en saignant boterzacht, gebakken in hoeveboter

19,5

Kaaskroket (1/2) I slaatje I verse friet

Op basis van hoevekaas

16 I 18,5

Verse visreepjes I slaatje I verse friet

Visreepjes van heek uit de Noordzee

18,5

Garnaalkroket (1/2) I slaatje I verse friet

Klassieker op smaak gebracht met extra bisque!

17 I 20

Tomatensaus met balletjes I puree of verse friet

Handgerolde balletjes en verse tomatensaus, yum!

15,5

‘Mac Feu’ rundsburger I salade I verse friet

Puur rundsburger, zacht broodje

16,5

Desserts

Dame blanche maison

Huisgemaakte vanille met eitjes uit Pastorie Leke!

Curieus? surf www.pastorieleke.be!

12,5

Kinderijsje verse vanille

Huisgemaakte vanille met eitjes uit Pastorie Leke!

6,5

Café glacé

Opgeklopte vanille en koffie

9,5

Moelleux I vanille (15min)

14,5

Café de LUXE

Koffie of thee met verse mignardises

16,5

Granny Smith sorbet I meringue

Huisgemaakte sorbet van granny smith

11,5

Aardbeisorbet I chocolade I mascarpone

Verse aardbeisorbet met mespuntje peper

13,5

Reserveren